Tonelise Rugaas - Bakgrunn i korte trekk

Internasjonal og velrennomert tarotist og filosof Tonelise Rugaas har vært fascinert av Tarot smilypic for flyer copy– både tolkningen av symbolene og historien bak siden niårsalderen. Hun mange års erfaring som tarotist, klarsynt og NLP-coach i London og Norge. Hennes Norgesturne, der hun delte fritt av sin rike kunnskap, var på det nærmeste utsolgt.

Opprinnelig kommer Tonelise Rugaas fra et miljø i Tromsø der klarsynthet og spiritualitet var en selvsagt del av livet. I dag lever hun av å være tarotist, coach og kursleder, og hun veksler mellom å bo i Norge, London og California. I California bor hun i ørkenen ved Joshua Tree nasjonalpark, hvor hun skriver, maler, forbereder kurs og underviser. Tonelise begynte å studere Tarot allerede som barn, men det var ikke før hun var 30 år hun begynte å jobbe som tarotist.

I mellomtiden skulle hun få mer livserfaring, og hun tok en universitetsgrad i filosofi, studerte økonomi og jobbet med PR og markedsføring  i musikkbransjen. Hun startet sitt eget PR-selskap, kalt Astronaut, og flyttet til London hvor hun jobbet med å promotere musikere. Etter 15 års fartstid i musikkbransjen hoppet Tonelise av karusellen for å følge mer spirituelle og magiske sysler.

Tonelise har tiltrukket seg internasjonal oppmerksomhet for sin kunnskap og pedagogiske metode. Høsten 2014 gjennomførte hun en europeisk turne i samarbeid med en av verdens mest annerkjente okkultister, hvor de diskuterte overnevnte tema foran publikum i 8 Europeiske byer. Hun har vært gjesteforeleser ved universitet og høyskoler om Tarot og okkultisme i vårt moderne samfunn. Hun er en populær foredragsholder og hennes kurs går i tillegg til i Norge både i England og i California.  Hun er også fast skribent for det norske magasinet Medium.

Ydmyk holdning til Tarot

Tonelise har en ydmyk holdning til Tarot og streber etter å veilede mennesker på en åpen og utforskende måte, uten å ta makt fra andre. Det er en av grunnene til at hun tok en  coachingutdannelse i Nevro-Lingvistisk Programmering (NLP) hos en av de to grunnleggerne av NLP, John Grinder. Hun er også utdannet Reiki Master, fordi hun tror at healing kan balansere kropp, sinn og sjel.

Tonelise kombinerer Tarot med coaching og healing, slik at hun kan bidra til å bevisstgjøre mennesker, få dem til å stille spørsmål og hjelpe dem til å ta egne valg på en gjennomtenkt og klok måte.

Nyttig i selvutvikling

Ved siden av å hjelpe oss til å ta kloke valg, handle riktig og gjøre viktige forandringer i livet, er Tarot nyttig i en selvutviklingsprosess, siden Tarot gir en indre forståelse av underbevisste mønstre. Når man forstår disse mønstrene, kan man bryte de som har vært destruktive.

Tonelise forsøker å hjelpe mennesker, slik at deres liv kan leves autentisk og rikt, enten ved å gi bekreftelser på det de allerede vet, informere eller ved å gi folk mot til å ta vanskelige valg og gjennomføre mål.

Det er viktig å ha en spørrende og utforskende holdning i forhold til folk uten å overta styringen over andres liv. Det handler om å hente frem kunnskap som ligger latent i oss, bruke den aktivt og kombinere den på forskjellige måter. Slik får vi hjelp til å få kontakt med oss selv gjennom Tarot.

Tonelise hjelper deg gjerne

Hun er tilgjengelig for klienter over hele verden gjennom Skype og telefon. Du kan booke en reading HER, og tilbakemeldinger finner du  HER.