Tonelise reading, coaching, healing og astrologi

Er du klar for fremgang og gode endringer i livet ditt? Da er dette noe for deg.

"Da jeg oppsøkte Tonelise sto jeg fast i et veivalg. Etter 1 time sammen med henne var jeg så klar og bestemt som jeg aldri har vært før. Aldri har noen fått meg så fort til og se “lyset i tunnelen”. Alt som har skjedd i ettertid har rett og slett vært magi fra a – å. Så nå er jeg klar for nye eventyr. Tusen takk vakraste Tonelise for at du finnes i denne verden."
Varm klem fra Anita

“Readingen med Tonelise var en fantastisk opplevelse, og da jeg gikk derfra hadde jeg en følelse av lettelse og glede. Hun er utrolig både i det hun gjør som klarsynt, og på en terapeutisk måte. Jeg angrer ikke et sekund på denne opplevelsen”
LL

Supertilbudet utløper om:

Konsultasjonene foregår over Skype eller telefon/. Om du ikke har Skype, som er gratis, på din computer eller smarttelefon, hjelper vi deg med informasjon om hvordan du laster ned og får det til å virke.

Videre: Umiddelbart etter bestilling, vil du motta en e-post fra Tonelise som bekrefter bestillingen din, og inviterer deg til å foreslå tidspunkt som passer for deg, slik at vi kan komme igang så fort som mulig.