Her er hva noen kursdeltakere og klienter melder tilbake om Tonelise

«Har vært ei fantastisk helg med innblikk i den store verden til Tarot! Takk Tonelise Rugaas for muligheten til å få erfare dette og midler videre til å bruke detta verktøyet. Jeg gråt flere ganger» Tina.

«Dette Tarot kurset ble så mye mer enn forventet, ikke bare lærte jeg hva tarot er og hvrdan det kan brukes, men også hvordan dette vakre verktøyet uttrykker livet og dets syklus på en treffende måte. Det forundrer meg hvor mye visdom og symbolikk som er i disse kortene; hele verden er i en kortstokk.

Jeg opplevdeTonelise som en engasjert og ryddig læremester, som enkelt og grundig delte sin viten, og som bydde på seg selv. Samtidig som hennes profesjonalitet og intensjon om å få frem det beste i alle gav kurset en avgjørende dybde. Spennende kunnskap som er anvendelig i mye mer enn bare Tarot, og som sitmulerer til ønske om å mestre verktøyet og lære mer! Anbefales for både de som er brennende interessert og alle som har lyst å lære noe nytt!» KH

“Ei fantastisk lærerik tid med en meget dyktig lærer:. Gleder meg til å ta kortene i bruk og lære enda mer.” Margit

«Hei! tusen takk for et fantastisk kurs! Jeg har hatt så mye igjen for at jeg ble med på kurset. Har fått en mye dypere forståelse for det som er så mye «større enn oss» og jeg har fått mange svar på spørsmål jeg hadde før kurset, veldig glad og takknemlig for at jeg fikk denne muligheten. Du er et fantastisk menneske! Stor go’klæm» BK T

«Jeg har ei viktig setning om denne dama Tonelise: «Dyktig fra topp til tå» – og jeg anbefaler henne uten å nøle til alle som trenger råd og hjelp.

Da jeg oppsøkte henne sto jeg fast i et veivalg. Etter 1 time sammen med Tonelise var jeg så klar og bestemt som jeg aldri har vært før. Aldri har noen fått meg så fort til og se «lyset i tunnelen» Alt som har skjedd i ettertid har rett og slett vært magi fra a – å. Så nå er jeg klar for nye eventyr. Tusen takk vakraste Tonelise for at du finnes i denne verden.  Varme gode klemma fra Anita»

«Readingen med Tonelise var en fantastisk opplevelse, og da jeg gikk derfra hadde jeg en følelse av lettelse og glede. Hun er utrolig både i det hun gjør som klarsynt, og på en terapeutisk måte. Jeg angrer ikke et sekund på denne opplevelsen» LL

“Jeg vil takke deg for et utrolig lærerikt, fascinerende og interessant kurs. Jeg føler at du har gitt meg innsikt i en hemmelighet som jeg vil ta godt vare på. Med det mener jeg at jeg vil bruke det jeg har lært til å hjelpe andre med deres små og store problemer så godt jeg kan. Jeg ser at jeg har en vei å gå før jeg mestrer dette, men samtidig har jeg fått en forståelse av hva Tarot kan gjøre. Jeg må lese og øve for å mestre dette, men det er så gøy at det blir en fornøyelse. Har en følelse av at tarotkortene har svirret gjennom hodet mitt i hele natt, så omstillingen å komme på jobb å forholde meg til bilnummer, fakturanummer, kundenummer osv var en liten nedtur. Men det blir en balanse mellom kjedelig og morsomt av det da 😉 Selv om vi har vært gjennom mye, og det har vært ganske intenst, sitter jeg igjen med en innsikt jeg ikke hadde før. Du er utrolig flink til å lære fra deg; og FOR en kunnskap du besitter. Tusen takk! Jeg skal aldri glemme det du har lært meg! JLinda I

“Tack för en fantastiskt kurs! Som andra sa: Du lyckades förklara något som verkar vara väldigt komplicerat och «långt ute» på ett otroligt enkelt och pedagogiskt sätt! Kom hem i söndags med en helt annan ro i kroppen än vad jag hade i fredags  Kommer helt klart rekommendera nära och kära att ta chansen att gå på några av sina kurser/föreläsningar i framtiden.” ÅC

«Var virkelig et givende kurs for meg!! Fikk mer ro i meg og gleder meg virkelig til videre utvikling, både med kort og healing!

Må få rose deg for den måten du lærte oss tarot på, var som om å bli tatt med på en reise der man bare satt og ventet på hva som skjedde i neste kort. Du er flink til å fortelle billedlig om bildene på kortene!

Ble en reise i ens «person» sin historie og erfaringer. Noe som igjen ga mening og at det ble lettere å skjønne og huske betydningen i kortene.» LBF

«Hei Tonelise, tusen takk for en fantastisk time hos deg når du var i Tromsø , og du hadde så rett så rett, nå går det rette veien ;-)» TN

Dette er noe av det beste på lenge, Du er en rakett i å få sagt det du skulle, og så klarte du å få alle ihevd. Du har tydeligvis jobbet med Tarot svært lenge, og du får et stort lykke til og klem fra meg.  Klem fra SJM”

«Tusen takk for et hyggelig, lærerikt og inspirerende kurs. Takk for at du delte din kunnskap med oss på en flott og engasjerende måte. Klem fra Kristin»

«Hei Tonelise takk for et intens (mye informasjon) og lærerikt kurs med Tarot. Gleder meg til å ta fatt på kortene og sette meg bedre inn i kortenes betydning. Tarot har åpnet opp for bredere forståelse. 
Anita ;)»

«Tusen takk for sist! Det har vært en så vidunderlig, berikende og magisk opplevelse, at du aner ikke!!

Du inspirerte oss på alle plan. Måten du fremfører på er helt eksplosiv! fengslende!.. og læremessig effektiv (skal faktisk innrømme at jeg kan ha tendenser til litt konsentrasjonsvansker i enkelte settinger, men det skal understrekes at det gjaldt slett ikke her, du simpelthen «stjal» hvert sekund! Du forklarer så utfyllende og mye rundt hvert kort, og likevel på en måte som er helt enkel å forstå, du fordyper deg i alt som er av betydning for oss, slik at vi får et virkelig klart og stort perspektiv og dermed lett for å få en helhetlig forståelse ikke bare på hvert enkelt kort, men etterhvert mer og mer av hele fenomenet som er TAROT,

Du hadde en innsikt, taleevne og ikke minst masse kunnskap om så mye forskjellige interessante temaer. Jeg kunne vel holdt på hele natta! Jeg har ikke kommet over det enda.

Håper masse på få delta på nytt kurs igjen snarest.» Mari.

Bergen: Dame 41 år. “Hei, hei! Ja, er veldig fornøyd! Det satte i gang tankeprosesser som allerede er der og åpnet opp for nye.”

Dame 32 år: “Helt fantastisk, spot on, detaljert og snakket ikke rundt grøten for å fiske etter opplysninger. Men la isteden ut om det store bilde som for meg var vanskelig å få klarhet i. Særlig når man står fast i det berømte veikrysset. Valuta for pengene.”

Dame 51 år: “Eg følte vi var i en en god flyt og dialog. Fikk svar på det jeg lurte på. Kom opp en del spørsmål etter hvert som jeg også fikk svar på. Det var lurt at jeg tok det opp på mobilen min, for da kan jeg jobbe med ting i ettertid. Var veldig fornøyd da jeg gikk.”

“Hei Tonelise. Ville bare takk for et lærerikt og spesielt kurs. Ble veldig fasinert av deg, måten du forteller på og alt du kan. Vanligvis «detter» jeg av lasset med mye teori, men jeg fikk liksom ikke nok.  Ble veldig inspirert av deg og ville bare si TUSEN TAKK!” SMV Bergen

“Det var en glede og en inspirasjon og bli kjent med deg. Ønsker deg lykke til med de flotte kursene dine. Du har virkelig stor kunnskap både historisk og om den psykologiske oppbyggningen av kortene. Fikk mange AHA opplevelser her. Takk!” OC Bergen.